avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... buna.sotul meu a inmormantat un frate vitreg,care nu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

buna.sotul meu a inmormantat un frate vitreg,care nu avea pe ...

buna.sotul meu a inmormantat un frate vitreg,care nu avea pe nimeni.in baza certificatului de deces si a chitantei de la firma de pompe funebre se poate obtine ajutor de deces si de unde?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:08, 4 Mai 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De la Casa de Pensii în raza careia avea domiciliul.
persoana decedata avea un ajutor social de 149 de lei de la agentia judeteana de prestatii sociale si in baza acestui cupon beneficia de asigurare de sanatate pentru ca atunci cand a stat internat in spital nu a platit nimic.am intrebat la primarie si mi s-a spus ca nu putem beneficia de ajutor pentru deces pe motivul ca nu l-am avut in intretinere.primaria ne poate da un ajutor de inmormantare,de 1000 lei.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atunci nu aveți de unde sa obtineti altul, decât pe cel de la Primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de stat pentru deces claudela claudela Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti intr-o problema: pe 30 dec socrul meu a murit. Nu avea pensie, nu era asigurat in niciun fel. Sotul si fratii lui au suportat ... (vezi toată discuția)
Lamuriri plata inmormantare auricailie1972 auricailie1972 sotia ma a decedat la timisoara si sora ei sa cam ocupat de procedura de inmormantare ,transport,de la timisoara la domiciliu decedatei in jud dolj.acum sora ... (vezi toată discuția)
Un vecin nu are rude ,este la iml. poate fi luat de vecini pentru ... Cincina Cincina Un vecin nu are rude ,este la IMl. Poate fi luat de vecini pentru a putea fi înmormântat? (vezi toată discuția)