avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua . Acum 5 ani am condus fara permis , acum ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua . Acum 5 ani am condus fara permis , acum 1an s-a judecat ...

Buna ziua . Acum 5 ani am condus fara permis , acum 1an sa judecat si sa dat o condamnare definitivă de 1 an si 7 luni cu suspendare . Acum 11 luni am fost judecat in alt dosar cu droguri si condamnat la 2 ani si 9 luni cu suspendare . Țin sa mentionez ca , condamnarile au fost primite cam in acelasi timp adică deciziile fiind definitive. Pot scapa cu suspendare la ambele ? Țin sa mentionez ca nu avem o condamnare nici măcar dosarul băgat in instanta când sa întâmplat faptă din al doilea dosar. Am si 2 copii si sunt singurul intretinator de familie.
Cel mai recent răspuns: MArian1911 , utilizator 17:23, 15 Mai 2022
Una din conditiile suspendarii executarii pedepsei sub supraveghere este ca pedeapsa aplicată, inclusiv în caz de concurs de infracţiuni, sa fie închisoarea de cel mult 3 ani, prin urmare, nu este posibil ca in urma contopirii sa primiti tot o pedeapsa cu suspendare, pedeapsa rezultanta o sa depaseasca 3 ani.
Nu exista nicio sansa de a nu se adauga sporulnsau la curtea suprema facut apel ceva?
Si din aceasta pedeapsa cat execut ? Dupa cat timp pot iesi daca o sa ies la munca si in ce regim ma poate baga ? Spuneti mi mai in termenii mei pe inteles va rog

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deci sa va explic , sotul meu are niste probleme acum 4 ani a ... MArian1911 MArian1911 Deci sa va explic , sotul meu are niste probleme acum 4 ani a condus fara permis si tocmai anul trecut a primit pedeapsa 1 an si 3 luni plus 4 luni spor in ... (vezi toată discuția)
Revocarea suspendarii pedepsei??? eduardlucian eduardlucian Buna tuturor! Daca un minor (17 ani) trimis in judecata pentru furt calificat in forma continuata, va primi o pedeapsa cu suspendare (se afla in arest ... (vezi toată discuția)
Două condamnări. cât se execută din pedeapsă? sunt șanse să se scape de amândouă? eX3nna1 eX3nna1 Buna ziua, Am un prieten care a fost inculpat in doua dosare diferite. In primul a obtinut condamnare de 3 ani cu suspendare, iar in al doilea, a fost ... (vezi toată discuția)