avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Deci sa va explic , sotul meu are niste probleme acum ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Deci sa va explic , sotul meu are niste probleme acum 4 ani a ...

Deci sa va explic , sotul meu are niste probleme acum 4 ani a condus fara permis si tocmai anul trecut a primit pedeapsa 1 an si 3 luni plus 4 luni spor in total 1 an si 7 luni cu suspendare decizie definitiva . Anul trecut prin martie din cauza unui prieten de al lui a fost implicat intr un dosar pentru trafic de droguri pedeapsa a fost de 2 ani si 9 luni definitiva . Intai a primit decizia de lz permis si dupa aceea la 1 luna si ceva cea de la droguri . Acum 2 saptamani cazurile sau intalnit la serviciul de probatiune . Cei de acolo sau sesizzt si au facut cerere la tribunal pentru contopirea pedepselor . Ce se poate face in cazul asta sa nu execute pedeapsa ? Noi avem un baiat de 5 ani si un baiat de 1 saptamana . Sunt distrusa el e singurul intretinator de familie ... i se spusese la dosarul cu droguri ca daca face denunt sj recunoaste fapta ajunge la 1 an si 8 luni si nu a fost asa si ceilalti cu avocati din oficiu si fara denunt a primit aceeasi pedeapsa ... ce putem face ? Va rog ajutati ma daca mai exista vreo sansa am platit mii de euro avocati si acum nici nu ne mai baga in seama ... va rog din suflet ma rog pentru sanatatea dvs ajutati ma ca sunt disperata sa raman cu 2 copii unul abia nsscut e foarte greu sotul meu la fel e distrus psihic ... va rog spuneti mi daca exista vreo sansa va pot da numerele de dosare sa va uitati dvs pe ele . El acum pe 19 mai are instanta de renuntarea/ revocari suspendarii
Cel mai recent răspuns: MArian1911 , utilizator 17:24, 15 Mai 2022
V-am raspuns si in alt topic, imi pare rau ptr situatia dvs dar nu se mai poate face nimic, in urma contopirii, pedeapsa rezultanta o sa depaseasca 3 ani si o sa fie in regim de detentie.
Cat se poate anula procescul acesta de contopire ? Si dupa decizie in cat timp trebuie sa se prezinte ss execute pedeapsa ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua . acum 5 ani am condus fara permis , acum 1an s-a judecat ... MArian1911 MArian1911 Buna ziua . Acum 5 ani am condus fara permis , acum 1an sa judecat si sa dat o condamnare definitivă de 1 an si 7 luni cu suspendare . Acum 11 luni am fost ... (vezi toată discuția)
Buna seara am o întrebare am doua dosare cu suspendare primul ... Andrei constantin28 Andrei constantin28 Buna seara am o întrebare am doua dosare cu suspendare primul dosar trafic de influență 3 ani de suspendare și unul conducere fără permis 1 an cu ... (vezi toată discuția)
Dosar penal conducere sub influenta drogurilor sau a bauturiilor ... denis2000 denis2000 Dosar penal conducere sub influenta drogurilor sau a bauturiilor alcoolice nejudecat, la cateva luni distanta conducere fara permis judecata avand loc ... (vezi toată discuția)