avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal conducere sub influenta drogurilor sau a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal conducere sub influenta drogurilor sau a bauturiilor ...

Dosar penal conducere sub influenta drogurilor sau a bauturiilor alcoolice nejudecat, la cateva luni distanta conducere fara permis judecata avand loc inaintea primei si condamnare cu suspendare , la urmatoarea ce se poate intampla ,
Cel mai recent răspuns: adrian@13 , utilizator 07:20, 2 Februarie 2024
Bună dimineața! Veți mai primi o condamnare pentru prima faptă și pedepsele se vor contopi . La pedeapsa cea mai mare se va adauga 1/3 din cealaltă. Dacă pedeapsa rezultantă este mai mare de 3 ani, o veți executa in regim privativ de libertate. Dacă rezultanta este sub 3 ani, există o șansă să primiți o condamnare cu suspendare ( dar nu e obligatoriu). Totul depinde de aprecierea instanței.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O condamnare + asteptarea a inca una mihaistefanadrian mihaistefanadrian Buna ziua, Am o problema. Am fost judecat pentru inselaciune si am fost condamnat la 3 ani inchisoare cu suspendare, cu termen de incercare 5 ani. Fapta ... (vezi toată discuția)
Daca nu am fost informat pot luat 2 pedepse cu suspendare? danut666 danut666 in 2010 am condus sub influenta bauturilor alcoolice,politistii dandu-mi permisul de conducere inapoi,avocatul de atunci mi-a confirmat ca am voie sa conduc pe ... (vezi toată discuția)
Recidiva gap-adi gap-adi in 2005 am avut o condamnare cu suspendare de 2 ani in 2008 am avut un accident auto fara victime dar cu alcool peste limita admisa (vezi toată discuția)