avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Dacă am depus dosarul pentru pensie urmaș detinut ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Dacă am depus dosarul pentru pensie urmaș detinut politic când ...

Dacă am depus dosarul pentru pensie urmaș detinut politic când intră în plată, sau e amânată până în anul 2023 conform OUG?

Alte discuții în legătură

Buna dimineața!băiatul meu în vârstă de 16 ani primește ... Justme5150 Justme5150 Buna dimineața!Băiatul meu în vârstă de 16 ani primește pensie de urmas și am trimis adeverință precum ca urmează cursurile în continuare ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. În luna octombrie 2022 am depus la agenția de plăti ... Constantin  (bonzo) Constantin (bonzo) Bună ziua. În luna octombrie 2022 am depus la Agenția de plăti Ilfov dosarul pentru indemnizație urmaș deținut politic în baza legii 118/1990. Dosarul ... (vezi toată discuția)
Continuarea activitatii pana la 70 ani pentru cadre didactice Bianca_123 Bianca_123 Sunt cadru didactic și doresc să îmi continui activitatea prin cerere anuală până la vârsta de 70 ani, conform noii legi a învățământului ... (vezi toată discuția)