avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 325 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Va rog,sa imi spuneti,daca firma la care ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Va rog,sa imi spuneti,daca firma la care lucrez, nu ...

Buna ziua! Va rog,sa imi spuneti,daca firma la care lucrez, nu a mai platit salariile si bonurile de 2 luni,iar noi am oprit munca pentru 1 zi, aceasta(ziua de lucru) va fi platita sau nu?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: NIKI 31 , utilizator 19:03, 4 Mai 2022
Multumesc pentru timpul acordat si pentru raspunsuri! Seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greva nelegala Florescu Madalina Florescu Madalina Buna ziua Cativa salariati au declansat in unitate o greva nelegala (spontana, fara sa anunte). Din cate inteleg, greva nu poate fi declarata nelegala de ... (vezi toată discuția)
Preaviz nelucrator mihaeladobrinoiu mihaeladobrinoiu Doresc sa stiu daca exista notiunea de preaviz nelucrator.Adica o societate comerciala decide sa concedieze un angajat si-i acorda cele 20 zile de preaviz pe ... (vezi toată discuția)
Greva functionari publici. patryc74 patryc74 Buna seara,azi am aflat din surse neoficiale ca zilele de greva nu vor fi platite si nici nu vor fi considerate vechime in campul muncii,daca se procedeaza ... (vezi toată discuția)