avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ce se poate intampla faca nu m-am incadrat pana la ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ce se poate intampla faca nu m-am incadrat pana la 31.05.2022 ...

ce se poate intampla faca nu m-am incadrat pana la 31.05.2022 cu sedinta aga privind aprobarea bilantului 2021?
Cel mai recent răspuns: magiccom , utilizator 15:36, 26 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stiti ca suntem in 04.05.2022 nu-i asa.
normal ca stiu. De ce ? dvs nu stiti cand se depune bilantul anual? pare ca nu.
va informez ca bilantul din 2021 se depune pana la 31.05.2022.
eu voiam sa stiu daca sunt sanctionata ca pers juridica in cazul in care am sedinta aga dupa 31.05.2022. Am vazut intre timp ca nu am fost.
Multumesc pt informare, va informez si eu ca verbul are mai multi timpii printre care prezent, trecut si viitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate comerciala hotararea adunarii generale a asociatilor Nina1 Nina1 In cazul unui srl cu 2 asociati si 2 administratori la depunerea documentelor bilant fiscal este obligatoriu documentul \\\"hotarsemnat de cei 2 asociati (vezi toată discuția)
Depunere bilant 2019 societate in faliment din 28.11.2019 Serbu Anamaria Serbu Anamaria Pentru o societate, la care s-a deschis procedura de faliment la data de 28.11.2019, dupa o perioada de reorganizare, se depun situatii financiare anuale ... (vezi toată discuția)
Refuz de a semna aprobarea bilanțului de către unul din asociati VoiculetiuAnca VoiculetiuAnca Buna ziua. Am urmatoarea situatie : o firma cu 2 asociati , unul are 55% si e si administrator iar celalalt are 45%. Asociatul cu 45% nu e de acord sa semneze ... (vezi toată discuția)