avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Restituire donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Restituire donatie

Buna ziua,

Am primit prin donatie un apartament, cel care mi l-a donat rezervandu-si doar uzufructul fara alte clauze. As dori sa renunt la aceasta donatie si sa o intorc in patrimoniul celui de la care am primit-o. Cum se poate face acest lucru? Este posibil sa donez acest imobil celui de la care l-am primit?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:10, 4 Mai 2022
Da. Ii puteți dona înapoi nuda proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie delicata in familie... Gabriela_84 Gabriela_84 Buna ziua, am in familie urmatoarea speta; Bunica mea este batrana si bolnava si apartamentul in care sta este trecut printr-un act surorii mele dupa ce ... (vezi toată discuția)
Interpretarea termenilor unui contract ContSters57364 ContSters57364 Buna ziua, va rog ajutati-ma in interpretarea a doua fraze dintr-un contract facut de unchiul meu. Dupa traducerea termenilor cu ajutorul dictionarului, ... (vezi toată discuția)
Transcriere apartament emanuellen emanuellen Buna ziua,am 57 ani si un apartament de 4 camere,as dorii sa donez copiilor sau sa scriu pe numele lor.Va rog sa-mi spuneti care ar fii modalitatea cea mai ... (vezi toată discuția)