Buna ziua, zilele trecute am fost amenintata de vechiul proprietar ca imi va bloca orice investitie pe terenul achizitionat de la el prin act de vanzare cumparare notarial pe motiv ca l am suparat. Exista aceasta posibilitate prin instanta? Va multumesc!
Bună ziua!
V-ar putea face unele neplăceri, chiar acționarea in instanță a dvs., pe diverse motive inventate sau nu, poată să ceară și temporizarea lucrărilor de construcție, dar, daca nu sunt întemeiate, ci doar făcute pe motive de sicana, nu va avea câștig de cauză!
Daca vă veți afla într-o astfel de situație luați legătura cu un avocat, prezentați situația completa împreună cu actele dvs. și faceti-va bine apărările in instanță pentru a câștiga procesul; instanță îl va obliga pe vechiul proprietar și la cheltuielile de judecată, inclusiv onorariu de avocat pe care l-ați achitat!
De asemenea, puteți, preventiv să luați legătura și acum cu un avocat căruia sa ii prezentați situația și cu care sa hotărâți ce conduita ar trebui sa abordați pentru a nu ajunge in instanță!
Av. Mădălina Moceanu
Baroul Bucuresti
desigur, tot in instanta. astfel incat il veti reclama dvs in loc sa va reclame el. si cum un proces civil dureaza minim 2 ani... dar asta a fost doar un exemplu.
in functie de imaginatie, talent si cunostinte juridice vi se pot crea si alte probleme. mai bine va impacati