avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Purtare abuzivă a șefului , funcționar public, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Purtare abuzivă a șefului , funcționar public, față de angajați.

Purtare abuzivă a șefului , funcționar public, față de angajați, tot funcționari publici. Șeful tot amenință angajații că îi dă afară, dacă nu rezolvă problemele așa cum crede el. Îi umilește, atunci când ei întocmesc o adresă către o altă instituție, cu diferite probleme, șeful o corectează de patru cinci ori schimbând ordinea cuvintelor, punctul și virgula, numai să nu fie așa cum a fost idea funcționarului care a întocmit adresa respectivă. În felul acesta te umilește în fiecare zi, te face să-ți pierzi stima de sine, te face să crezi că ești prost, numai el este deștept, pentru că este șef. Cum se poate rezolva această problemă, unde să ne adresăm ? Vă mulțumesc.
Ultima modificare: Joi, 5 Mai 2022
Petri75, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:05, 5 Mai 2022
Sesizati comisia de disciplina sau conducerea superioara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Umilință, hărțuire la locul de muncă olive75 olive75 Umilință, hărțuire la locul de muncă. Bună ziua, lucrez într-un birou cu mai multe colege la o instituție de stat- bugetari. De vreo 2 ani șefa de ... (vezi toată discuția)
Hartuire profesionala Sunt functionar public de peste 10 ani.In urma cu 5ani seful meu afost schimbat cu un altul conform algoritmului politic.Inca de la numirea in functie a avut ... (vezi toată discuția)
Jigniri ? Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Bua seara ! Am primit azi o adresa din partea liceului precum ca sunt bagat in Comisia de Disciplina a elevilor precum ca am numit pe doamnele directoare : ... (vezi toată discuția)