avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obligații fiscale Banii proveniți din înstrăinarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obligații fiscale Banii proveniți din înstrăinarea unui imobil ...

Obligații fiscale
Banii proveniți din înstrăinarea unui imobil trebuie declarați undeva și impozitați ?
Unde și cum ?
Mulțumesc

Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:38, 8 Mai 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca era cazul sa platiti impozit vi se retinea de catre notar cand ati vandut.
Pana la valoarea de 450 mii de lei, nu platiti impozit pe tranzacție.
Mulțumesc, dar trebuie declarati undeva ca venituri din vânzări ? Asta mă mai interesează,, asa zicea cumpărătorul !

gi-jane2 a scris:

Mulțumesc !

au_di a scris:

Mulțumesc, dar trebuie declarati undeva ca venituri din vânzări ? Asta mă mai interesează,, asa zicea cumpărătorul !

gi-jane2 a scris:

Nu.

au_di a scris:

gi-jane2 a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt taxele care se platesc la vanzarea unui imobil, daca ... Lavanda22 Lavanda22 Care sunt taxele care se platesc la vanzarea unui imobil, daca terenul pe care se afla constructia l-au cumparat amandoi in timpul casatoriei si valoarea ... (vezi toată discuția)
Declaratie venit din vanzare actiuni americane andreikaid andreikaid Cand trebuie platit impozitul pe venit provenit din vanzarea de actiuni? (Mentionez ca este vorba de actiuni pe burse americane, iar tranzactiile sunt ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren romania incheiata in diaspora Lica22 Lica22 Buna ziua, as dori sa cumpar un teren de la o ruda de-a mea. Nici eu nici el nu mai locuim in Romania,dar proprietatea este in Romania, si as vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)