avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, sunt in ziua 103 de sarcina..am probleme cu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, sunt in ziua 103 de sarcina..am probleme cu sarcina ...

Buna ziua, sunt in ziua 103 de sarcina..am probleme cu sarcina ..am informat angajatorul ca sunt insarcinata in luna a2a de prin a3a luna am întâmpinat probleme. Am scrisoare de la medicul ginecolog care îmi recomanda co de risc..am si raportul de la clinica cu care lucrează firma mea..îmi care mi sa scris ca am dreptul la 120 de zile de risc.Însă nu știu sa mi calculez câte zile îmi iau înainte de a naște si câte sa mi opresc după naștere pentru a beneficia si de indemnizație după ce nasc.Va rog sa ma ajutați.Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cerabela22 , utilizator 14:26, 17 Mai 2022
După naștere sunt obligatorii 42 de zile pentru concediul postnatal.
Ultima modificare: Duminică, 8 Mai 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic
Buna ziua,
Am 16 săptămâni și 1 zi de sarcina. Iar de ieri sunt in co de risc maternal.Trebuie sa nasc pe data de 31.Octombrie. Când trebuie sa opresc co de risc maternal ca sa pot beneficia și de indemnizația de creștere?Cei de la munca sau de la medicina muncii nu m au informat cu nimic in afara de raportul de medicina muncii care îmi recomanda 120 de zile de concediu de risc. Nici medicul de familie nu mi a spus nimic..Va rog sa ma ajutați.Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de risc maternal flor78 flor78 Daca am fodt in concediu de cresterea si ingrijirea copilului din septembrie 2007 pana pe 24 aprilie 2008, iar din 25.04 am inceput serviciu pot sa mi iau ... (vezi toată discuția)
Concediul de risc VasiAndreea91 VasiAndreea91 Buna ziua! La multi ani și un an nou fericit! Va rog sa mă ajutați cu o îndrumare, daca se poate! Sunt însărcinată în 19 săptămâni și ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal Dianageorgiana2019 Dianageorgiana2019 Buna ziua! Sunt însărcinată în 21 de saptamani, am solicitat concediu de risc maternal si mi s-a făcut un raport la medicina muncij ptr 60 de zile pana ... (vezi toată discuția)