avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua,in data de 18.05 micuta implineste 2 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua,in data de 18.05 micuta implineste 2 ani,tatal nu doreste ...

Buna ziua,in data de 18.05 micuta implineste 2 ani,tatal nu doreste luna lui iar mama a revenit la servici cu 1 aprilie.cele 18 zile din luna aprilie ii vor mai fi platite mamei? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:48, 8 Mai 2022
Da, va primi indemnizatie pentru celelalte 18 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil in varsta de pana la 2 ani delia2007 delia2007 Buna ziua. Am o mamica care are contractul individual de munca pentru concediu crestere copil suspendat in perioada 26.05.2015- 07.04.2017. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Cand pot sa ma intorc la serviciu vilceanuroxana vilceanuroxana Buna ziua Am si eu o intrebare sunt in concediu de crestere copil acesta sa nascut pe 4 aprilie 2015 iar acum sunt gravida si trebuie sa nasc pe 7 iunie 2017 ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil (ccc) ionpopescu4321 ionpopescu4321 Buna ziua, Ma aflu in concediu de crestere copil pana la implinirea varstei de 2 ani. As dori sa aflu cu exactitate care este data la care trebuie sa revin ... (vezi toată discuția)