avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua forum, am 17 ani, in iulie fac 18. Am un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua forum, am 17 ani, in iulie fac 18. Am un băiat de 5 luni...

Buna ziua
,am 17 ani peste 2 luni adica in iulie fac 18. Am un băiat de 5 luni . Părinți mei sau despărțit acum multi ani,eu am stat la tata care mă are in custodie. Având 16 ani fara sa i spun că vreau sa plec am venit la mama după atâția ani. Venind la ea am stat aproape un an de zile acum vreau sa mi iau copilul și să mă întorc înapoi având în vedere că copilul l-am născut aici la ea și buletinul schimbat tot pe domiciliu la care stau acum. Ce se poate întâmpla dacă îmi iau copilul și mă întorc înapoi ținând cont că am deja aproape 18 ani și nu mai pot suporta nervi, certurile și cuvintele urate care mi le adresează mama tot timpul
Ultima modificare: Duminică, 8 Mai 2022
Georgiana.073, utilizator
Cel mai recent răspuns: Georgiana.073 , utilizator 16:05, 9 Mai 2022
Nu se întâmplă nimic, cu atât mai mult cu cât cel care are ”custodie” este tatăl la care vreți să vă mutați, și cu atât mai mult cu cât în curând veți fi majoră.
Chiar daca plec fara permisiunea ei,și având în vedere că pe tatăl meu nu l mai interesează de mine ?( Am mama vitrega care mia fost mai mult decât o mama)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile la 16 ani Queen10 Queen10 Buna ziua am 16 ani, iar iubitul meu 18 ani si suntem impreuna de 1 an si 3 luni. Tatăl meu biologic m-a parasit cand aveam numai 10 luni asa ca acuma am un ... (vezi toată discuția)
Am 16 ani iar iubitul meu 20,suntem împreună de aproape 1 an.. ... Andreghsiw Andreghsiw Am 16 ani iar iubitul meu 20,suntem împreună de aproape 1 an.. Iar pe 4 octombrie parintii mei (mama si tata vitreg) au luat decizia in care iubitul meu sa ... (vezi toată discuția)
Buna,ma numesc ana și am 16 ani,fac 17 in luna aprilie! scriu ... Ana.maria23 Ana.maria23 Buna,ma numesc Ana și am 16 ani,fac 17 in luna Aprilie! Scriu aici pentru a ma informa! Acum ceva vreme am cunoscut un băiat(prin intermediul unei prietene ... (vezi toată discuția)