Buna ziua
,am 17 ani peste 2 luni adica in iulie fac 18. Am un băiat de 5 luni . Părinți mei sau despărțit acum multi ani,eu am stat la tata care mă are in custodie. Având 16 ani fara sa i spun că vreau sa plec am venit la mama după atâția ani. Venind la ea am stat aproape un an de zile acum vreau sa mi iau copilul și să mă întorc înapoi având în vedere că copilul l-am născut aici la ea și buletinul schimbat tot pe domiciliu la care stau acum. Ce se poate întâmpla dacă îmi iau copilul și mă întorc înapoi ținând cont că am deja aproape 18 ani și nu mai pot suporta nervi, certurile și cuvintele urate care mi le adresează mama tot timpul
Nu se întâmplă nimic, cu atât mai mult cu cât cel care are ”custodie” este tatăl la care vreți să vă mutați, și cu atât mai mult cu cât în curând veți fi majoră.
Chiar daca plec fara permisiunea ei,și având în vedere că pe tatăl meu nu l mai interesează de mine ?( Am mama vitrega care mia fost mai mult decât o mama)
Drepturile la 16 ani
Queen10
Buna ziua am 16 ani, iar iubitul meu 18 ani si suntem impreuna de 1 an si 3 luni. Tatăl meu biologic m-a parasit cand aveam numai 10 luni asa ca acuma am un ... (vezi toată discuția)