avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Avans - operatie chirurgie plastica,
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Avans - operatie chirurgie plastica,

In urma consultatiei unui medic chirurg plastician am fost sfatuit sa efectuez o operatie urgenta. Programarea (dura aprox o luna), se facea in urma achitarii unui avans. Am achitat prin card acest avans. Asteptand programarea la operatie, am solicitat si o a doua opinie, care este mai favorabila( ca si cost si serviciu medical.) Din discutia cu prima clinica, am fost refuzat la inapoierea avansului, motivand ca daca efectuez acea operatie in alta clinica pierd in totalitate avansul. Nu am incheiat nici un contract pentru aceasta operatie cu prima clinica. A fost doar o cosultatie, care a fost achitata separat. Mai pot recupera suma data ca avans, de la prima clinica?
Ultima modificare: Duminică, 8 Mai 2022
maricost, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:17, 17 Mai 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca prima clinica are publicat (pe website) sau afisat prin clinica, acest set de conditii, nu prea e nimic de facut, altceva decat sa va judecati. si acest lucru nu garantreaza ca veti castiga.
din ce ati scris nu mi-e clar daca dvs ati platit o consultatie, un avans sau o consultatie si un avans.
Buna ziua,
Am platit separat , o consultatie si un avans operatie. Clinica nu are publicat pe website si nu mi-a fost adus la instiintare ca voi pierde avansul, abia cand am anuntat ca ma voi duce si pentru a doua opinie medicala, au spus ca voi pierde avansul.

adriandimitriu a scris:

daca prima clinica are publicat (pe website) sau afisat prin clinica, acest set de conditii, nu prea e nimic de facut, altceva decat sa va judecati. si acest lucru nu garantreaza ca veti castiga.
din ce ati scris nu mi-e clar daca dvs ati platit o consultatie, un avans sau o consultatie si un avans.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
consultati un avocat si explorati-va sansele. veti putea evalua: costul si durata procesului, sansele de castig,...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Granuloame de fir post cezariană. cum se procedează într-o astfel de situație? usurairam@yahoo.com usurairam@yahoo.com Buna ziua, Acum 2 zile, la distanta de 9 luni si doar prin investigatii initiate independent, am constatat in sutura operatiei de cezariana un fir de sutura ... (vezi toată discuția)
Malpraxis sau mutilare romanescu61 romanescu61 Am apelat la o clinica privata,la recomandarea unei colege pt.o operatie de mont. Dupa o programare facuta in prealabil,m-am prezentat la medicul ... (vezi toată discuția)
Malpraxis operatie estetica Carolina10 Carolina10 Am facut o operatie estetica la o clinica privata,pentru a corecta un defect,dar rezultatul e departe de a fi unul satisfacator. Pe langa un rezultat care nu ... (vezi toată discuția)