avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Masuratori gresite ICRAL - imposibilitate cadastru
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Masuratori gresite ICRAL - imposibilitate cadastru

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati!
In anul 1997 am cumparat de la ICRAL in baza legii 112.
Anul acesta am incercat sa fac cadastrul iar masuratorile facute de cadastrist difera mult de masuratorile facute de ICRAl, respectiv diferentele ajungand si la 1,33 metri pe camera.
Va rog mult, stie cineva care sunt pasii legali? Ca si detaliu, la noi in curte toate locuintele vandute au avut erori de masuratori, la cadastru gasindu-se suprapuneri.
Multumesc!!

Alte discuții în legătură

Am cadastrul facut in 2010 si e mai putincu 41 metri ca in acte mateimihai1965 mateimihai1965 Am facut cadastrul in 2010 si e mai putin ca in acte cu41 metri vecinul zice ca nu poate face cadastru pentru ca nu iese cotele din satelit ale lui si sa merg ... (vezi toată discuția)
Suprapunere cadastru gs2005 gs2005 Buna ziua, Posed un teren din 2003. Anul trecut am masurat si pus stalpi mici la colturi. In primavara 2007 am vazut pe teren ca unii stalpi au disparut si ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate efectuare cadastru NOSTRAVRAMUS NOSTRAVRAMUS Buna ziua ! As dori sa ma sfatuiti ce-i de facut, in situatia in care am comandat(ca sa zic asa) efectuarea,de catre agentul cadastral care se ocupa cu asa ... (vezi toată discuția)