avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1146 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare mostenire din Israel
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare mostenire din Israel

Buna ziua! Exista in comunitate un avocat care cunoaste legislatia din Israel? Sau imi puteti recomanda pe cineva? Este vorba despre recuperarea unei mosteniri.
Cel mai recent răspuns: Corin.S , utilizator 15:39, 9 Mai 2022
Sunteți cetățean român sau aveți dublă cetățenie?
Am adresat intrebarea pe forum pentru o cunostinta. Are dubla cetatenie. Incearca sa isi recupereze mostenirea din partea tatalui care este decedat din 1997. Situatia e putin mai complicata si de aceea este nevoie de indrumarea unui avocat. Va multumesc penteu raspuns.

Dorin Voicilas a scris:

Sunteți cetățean român sau aveți dublă cetățenie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nevoie de ajutor pentru retrocedare din strainatate laura.p laura.p Buna ziua Cum as putea sa intru in posesia unei mosteniri in alta tara (Slovacia)? In 1996 am facut o cerere de retrocedare dar raspunsul de la ambasada a ... (vezi toată discuția)
Divort cu urmari in israel marap marap -Cetatean roman si israelian, in 2005, se casatoreste in Romania cu o romanca, pleaca in Israel, ea naste in Romania, el le face chemare si sotia si copilul ... (vezi toată discuția)
Cum pot intra in posesia mostenirii? georgianamire georgianamire Tatal meu a decedat in 2001 in Grecia , era cetatean sirian cu dubla cetatenie sirianasi bulgara avea ultimul domiciului in Burgas Bulgaria unde avea si casa ... (vezi toată discuția)