avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna !nepoata sotului meu are un copilasi nerecunoscut ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna !nepoata sotului meu are un copilasi nerecunoscut de tata ...

Buna !nepoata sotului meu are un copilasi nerecunoscut de tata pe certificatul de nastere ,eu si sotul meu vrem să-l infiem legal ,procedurile in cazul doptilor vad ca sunt de durata ! Ma gandeam ca daca sotul meu ar putea sa se treaca ca tata pe certificatul de nastere el avand liniuta in dreptul tatalui ?ei find rude nu stiu daca ar fi legal ?mama copilului find nepoata lui din partea surori lui ?
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 13:43, 9 Mai 2022
Ce doriti dvs sa faceti este un fals in declaratii care ulterior o sa va dauneze si in cadrul procesului de adoptie.
Ce puteti face legal, si sa va fie si de folos, este sa promovati o actiune in instanta si sa solicitati ca minorului sa-i fie stabilita locuinta la dvs. Daca deja va si ocupati de cresterea si ingrijirea copilului si se afla la dvs atunci succesul este garantat.
In astfel de situatii este indicat sa apelati la un avocat.
Ultima modificare: Luni, 9 Mai 2022
Avocat Neagu Elena, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara,am un copil de 1 an si tatal copilului m-a parasit ... Fidrici Lavinia Fidrici Lavinia Buna seara,am un copil de 1 an si tatal copilului ma parasit cand iam zis ca sunt insarcinata, nici in momentu de fata nu vrea sa stie nimica de noi,la ... (vezi toată discuția)
Incredintare tutela minor cu mama decedata robert_brates robert_brates buna seara: ma numesc carmen si sunt din fetesti, ialomita. Situatie este infelul urmator: in urma cu 2 ani am cunoscut un baietel caruia tocmai ii murise mama ... (vezi toată discuția)
Declarare copil nascut la doua luni dupa divort mihali mihali Buna dimineata, Va rog mult ajutati-ma cu un sfat legat de urmatoarea situatie: Un copil se va naste peste doua luni dupa ce parintii sai au divortat. Tatal ... (vezi toată discuția)