avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1150 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Bună ziua! Dacă sunt administrator în cadrul unui ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Bună ziua! Dacă sunt administrator în cadrul unui SRL, îmi ...

Bună ziua! Dacă sunt administrator în cadrul unui SRL, îmi pot înființa un alt SRL în care să fiu asociat unic?
Cel mai recent răspuns: FreeQSee , utilizator 18:54, 9 Mai 2022
Din ce cunosc eu, o persoana poate fi asociat unic numai intr-o firma . Intr-o alta firma va fi nevoie de inca un asociat >
Da, așa știu și eu. Dar în firma respectivă nu sunt asociat, sunt doar administrator adăugat anterior, la aproximativ un an după înființarea firmei. În SRL-ul pe care doresc să-l înființez aș fi asociat unic.

LIVIU NISTEA a scris:

Din ce cunosc eu, o persoana poate fi asociat unic numai intr-o firma . Intr-o alta firma va fi nevoie de inca un asociat >

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl medical Alina24ph Alina24ph Buna ziua!Sunt medic si in urma cu cateva luni am hotarat sa infiintez un cabinet medical care furnizeaza servicii de asistenta medicala primara (medicina de ... (vezi toată discuția)
Cesionare actiuni firma ionela calugaru ionela calugaru care sunt conditiile in care pot prelua o firma ? Multumesc! (vezi toată discuția)
Asociat unic - admisnitrator si angajat? Iulia Malis Popa Iulia Malis Popa Buna seara, am si eu o intrebare, am o societate comerciala cu asociat unic, aceeasi persoana fiind si adminsitrator. Poate acea persoana sa fie si angajat al ... (vezi toată discuția)