avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cadastru pentru proprietate cu corectura in titlu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cadastru pentru proprietate cu corectura in titlu

Dupa decesul parintilor a existat un titlu de proprietate cu o corectura in act fara stampila aferenta, ce nu a putut fi inclus in succesiune din motiv de eroare a actului. S-a incercat inca de pe vremea in care paritii traiau sa se corecteze aceasta greseala, insa am avut doar promisiunea ca lotul va avea parte de cadastru, odata cu restul terenurilor din tara, in timp. Au trecut multi ani si aceasta cadastrare gratuita nu a fost facuta. Noi nu ne permitem sa facem cadastrul din banii nostri, insa am dori sa facem o solicitare. Cui trebuie sa ne adresam pentru a intra in posesia legala a acestui lot cu greseala de tipar ?

Alte discuții în legătură

Indreptare eroare materiala ContSters78406 ContSters78406 Am un act de donatie din anul 1995. Acum ma interesa sa fac succeiunea pentru acest teren si am mers la un notar care mi-a spus sa iau o adeverinta cu privire ... (vezi toată discuția)
Cadastru nicusor4 nicusor4 Am mostenit prin act de succesiune niste terenuri intravilane si extravilane intr-un lot compact.Am vrut sa fac cadastru si carte funciara pentru aceste ... (vezi toată discuția)
Partaj mostenire. buna ziua, eu cu inca doi veri ai mei, am dezbatut succesiunea ... geny70 geny70 Buna ziua, Eu cu inca doi veri ai mei, am dezbatut succesiunea dupa unchiul nostru si am devenit proprietari, in cote egale, a trei loturi de teren. ... (vezi toată discuția)