Buna ziua,
Eu cu inca doi veri ai mei, am dezbatut succesiunea dupa unchiul nostru si am devenit proprietari, in cote egale, a trei loturi de teren. Terenurile nu au cadastru si intabulare.
Acum am hotarat sa facem un partaj voluntar astfel ca fiecare sa devina proprietar a cate unui lot de teren.Am fost la notarul la care am dezbatut succesiunea si ne-a spus ca se poate face partajul intre noi , numai daca terenurile au cel putin cadastrul, urmand ca intabularea loturilor sa se faca penumele caruia ii revine lotul.
Am fost si la alt notar care ne-a spus ca putem face partajul fara cadastru si intabulare, urmand ca fiecare sa indeplineasca aceste formalitati pentru lotul ce ii revine.Acum noi suntem putin nedumeriti pentru ca vrem sa facem partajul in asa fel incat sa fie valabil.
Intrebarea noastra este care notar a avut dreptate, pentru ca trebuie sa stim la care sa apelam?
Multumim!
Partaj voluntar
MITI78
Pentru un partaj la notar in care toti mostenitorii sunt de accord sa obtina fiecare cate o bucata de pamant fara a fi nevoie de divizarea loturilor(pe titlu ... (vezi toată discuția)