avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Mă poate cineva ajuta cum să trimit un Gmail la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Mă poate cineva ajuta cum să trimit un Gmail la judecătorie ...

Mă poate cineva ajuta cum să trimit un Gmail la judecătorie pnt a obține sentința definitivă de divorț online . Mulțumesc
Sentinta definitiva nu o puteti obtine online, este un document care trebuie sa poarte o stampila, mai mult ca sigur ca autoritatile statului unde veti folosi aceasta sentinta (stare civila etc.) va vor pretinde sa depuneti originalul
Sunati la judecatoria respectiva pt a afla ce variante sunt,daca puteti trimite cererea si taxa de timbru prin posta ,urmand sa primiti. tot prin posta sentința legalizata,daca depuneti cererea pe mail si o ridicati personal etc.
Sunati la judecatoria respectiva pt a afla ce variante sunt,daca puteti trimite cererea si taxa de timbru prin posta ,urmand sa primiti. tot prin posta sentința legalizata,daca depuneti cererea pe mail si o ridicati personal etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalizare hotarare judecatoreasca EmiB EmiB Buna ziua, am de legalizat niste hotarari judecatoresti prin care syunt anulate Procese verbale de contraventie privind rovinieta/Tinand cont ca aceste ... (vezi toată discuția)
Comunicare sentinta definitiva gillu gillu Buna ziua. Creditorul care a obtinut o sentinta civila emisa de o Judecatorie dintr-un alt judet, poate solicita instantei prin cererea de legalizare acesteia ... (vezi toată discuția)
Divorț- sentință definitivă și irevocabilă Ana-Maria3732 Ana-Maria3732 Buna ziua! Am divorțat anul trecut și în Decembrie s-a finalizat divorțul prin hotărâre judecătorească. Divorțul a fost depus din străinătate la ... (vezi toată discuția)