avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Avem locuinta in Hateg, jud.Hunedoara, ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Avem locuinta in Hateg, jud.Hunedoara, intr- un bloc ...

Buna ziua,

Avem locuinta in Hateg, jud.Hunedoara, intr- un bloc de apartamente, care au intrat in programul de reabilitare, inainte de 2019. Cand sa aprobat proiectul locatari nu mai aveau asociatie, sa facut o magarie cu atasarea cladiri la o alta asociatie de locatari, doar pentru a putea intra in proiect. ( Mentiune- familia noastra nu a fost de acord, nu am vrut aceasta reabilitare, noi stand la ultimul nivel). Au inceput lucrariile aprox.acum 2 anii, desi noi in proiect am fost inclusii cu ceva anii in urma. Practic cand sa inceput reabilitarea, noi trecuseram de data de finalizare a lucrariilor. Problema pe care o avem acum este ca lucrarea sa finalizat, pe noi ne ploua, apartamentul este distrus, iar sumele care ni se pretind sunt de neinteles. Efectiv autoritatiile ne ignora...In plus ne- au spus ca nu avem dreptul in urmatorii 5 ani sa intervenim la repararea acoperisului, deoarece ne vor da in judecata. Va rog am nevoie de un sfat. E apartamentul parintiilor, e dureros sa vad cum unii isi bat joc de munca familiei si efectiv le- au distrus calitatea vietii....mucegai, stat cu galetii in secolul 21. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:17, 10 Mai 2022
Consultati un avocat si chemati asociatia in instanta.
Asa puteti recupera si onorariul platit avocatului dar puteti cere si daune pentru disconfortul creat.
Acoperisdul reprezinta parte comuna
Daca asociatia de proprietari prin executant a intervenit asupra acoperisului condominiului dar calitateav lasa de dorit,promovati actiune in instanta impotriva asociatiei de proprietari si a executantului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi sa facut un acopris pe bloc dar ploua in continuare si mi ... suzy64 suzy64 Mi sa facut un acopris pe bloc dar ploua in continuare si mi s-au distrus geamurile peretii mucegaiti haine in dulap mucegaite etc. Pot da in judecata si sa-mi ... (vezi toată discuția)
Lucrare prost facuta Emil_77 Emil_77 In toamna trecuta s-a refacut in intregime hidroizolatia de pe bloc. Inainte de a incepe lucrarea le-am solicitat sa acorde atentie pentru ca in dreptul ... (vezi toată discuția)
Acoperis deteriorat cu risc de prabusire si pagube in casa pe timp de ploaie Bogozaur Bogozaur Buna ziua, De ani buni prin acoperisul blocului se infiltreaza apa (este bloc cu acoperis si pod) iar unele grinzi din lemn au putrezit, au pleznit si o ... (vezi toată discuția)