avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Mi sa facut un acopris pe bloc dar ploua in continuare ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Mi sa facut un acopris pe bloc dar ploua in continuare si mi ...

Mi sa facut un acopris pe bloc dar ploua in continuare si mi s-au distrus geamurile peretii mucegaiti haine in dulap mucegaite etc. Pot da in judecata si sa-mi recupar daunele.? Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:38, 28 Mai 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vedeti garantiile date de constructor la finalizarea/ receptia lucrarii. Puteti deschide actiune in instanta, prin asociatia de locatari, impotriva constructorului si sa cereti daune materiale.
Pentru stabilirea de daune materiale va fi necesara o expertiza tehnica judiciara in specializarea ctii. si o expertiza judiciara contabila.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fenomenul de mucegaire are mai multi factori,izolatie defectoasa,lipsa aerisire,etc
Initial este necesar sa evidentiati factorul generator al fenomenului conditionat de care veti avea dreptul sa ridicati pretentii impotriva vinovatului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mucegai Florian424 Florian424 Buna ziua, Am achizitionat si eu un apartament in anul 2015 luna septembrie si dupa 4 luni am constatat pe pereti niste gandacei albi, pe parchet mucegai si ... (vezi toată discuția)
Uscătorie bloc cristina55 cristina55 Buna ziua Am și eu o problemă cu o vecină,care folosește uscătoria blocului de cca 1 an,in scopul de-aș întinde hainele. Problema este că,aceasta ... (vezi toată discuția)
Viciu ascuns locuinta 11Andreea22 11Andreea22 Unde ma pot adresa cu o plangere in privinta zgomotului din pereti intr-un apartament achizitionat intr-un complex rezidential? Discutiile avute de cca 1 an si ... (vezi toată discuția)