Mi sa facut un acopris pe bloc dar ploua in continuare si mi s-au distrus geamurile peretii mucegaiti haine in dulap mucegaite etc. Pot da in judecata si sa-mi recupar daunele.? Va multumesc anticipat
Vedeti garantiile date de constructor la finalizarea/ receptia lucrarii. Puteti deschide actiune in instanta, prin asociatia de locatari, impotriva constructorului si sa cereti daune materiale.
Pentru stabilirea de daune materiale va fi necesara o expertiza tehnica judiciara in specializarea ctii. si o expertiza judiciara contabila.
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Fenomenul de mucegaire are mai multi factori,izolatie defectoasa,lipsa aerisire,etc
Initial este necesar sa evidentiati factorul generator al fenomenului conditionat de care veti avea dreptul sa ridicati pretentii impotriva vinovatului
Mucegai
Florian424
Buna ziua,
Am achizitionat si eu un apartament in anul 2015 luna septembrie si dupa 4 luni am constatat pe pereti niste gandacei albi, pe parchet mucegai si ... (vezi toată discuția)
Uscătorie bloc
cristina55
Buna ziua
Am și eu o problemă cu o vecină,care folosește uscătoria blocului de cca 1 an,in scopul de-aș întinde hainele.
Problema este că,aceasta ... (vezi toată discuția)