avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mucegai
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mucegai

Buna ziua,

Am achizitionat si eu un apartament in anul 2015 luna septembrie si dupa 4 luni am constatat pe pereti niste gandacei albi, pe parchet mucegai si parchetul prin unele locuri s-a stricat. Am luat legatura cu dezvoltatorul si mi-a spus ca el mu are ce sa faca decat sa schimbe decat cateva placi. Intrebarea mea este eu pot sa schimb parchetul pe asigurarea locuintei?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:27, 19 Ianuarie 2016
Daca ati hotarat sa inlocuiti dv prin investitie proprie parchetul,este de preferat ca anterior oricaror demersuri sa verificati temeinic factorul generator al mucegaiului
Daca nu indepartati factorul care genereaza mucegaiul riscati ca la un interval sa va confruntati cu situatie identica
Sunt mai multi factori care contribuie la aparitia si favorizarea fenomenului de mucegaire=
proasta izolatie la tocarie termopan,a peretilor exteriori,etc
Ultima modificare: Marți, 19 Ianuarie 2016
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neincalzirea unui apartament in condominiu lnstefan lnstefan Ma intereseaza pasii si baza legala actionarii in justitie a unui vecin/proprietar de apartament care nu isi incalzeste apartamentul, situatie ce imi creeaza ... (vezi toată discuția)
Uscătorie bloc cristina55 cristina55 Buna ziua Am și eu o problemă cu o vecină,care folosește uscătoria blocului de cca 1 an,in scopul de-aș întinde hainele. Problema este că,aceasta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, exista o reglementare legala referitoare la inchiderea ... Giulianisi Giulianisi Buna ziua, Exista o reglementare legala referitoare la inchiderea ferestrelor de la subsol pe perioada anotimpului rece? Locuiesc la parter si in fiecare ... (vezi toată discuția)