avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Ma intereseazasa stiu unde (in ce lege sau ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Ma intereseazasa stiu unde (in ce lege sau Oug ) pot ...

Buna ziua,

Ma intereseazasa să stiu unde (in ce lege sau OUG ) pot sa aflu mai multe detalii cu privire la procedura ce vizeaza angajatii reintegrati si toata procedura ce trebuie urmata in aceasta situatie?

Multumesc,
Ultima modificare: Marți, 10 Mai 2022
Elena Andreea, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:39, 10 Mai 2022
Nu exista text legislativ despre o astfel de procedura ... potrivit uzantelor, pasii sunt:
- anulare decizie de concediere de catre instanta
- emitere de catre angajator a unei decizii prin care se revoca decizia de concediere anulata de catre instanta, prin care se dispune reintegrarea salariatului pe postul detinut anterior concedierii ,prin care se precizeaza data efectiva a reluarii activitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repunerea unui fost salariat pe post, in situatia in care postul este desfintat cristina69 cristina69 Buna seara Am o speta foarte incurcata si tare as vrea sa stiu cum as putea-o solutiona legal pentru a nu mai fi actionati in judecata Pe scurt societatea X ... (vezi toată discuția)
Reintegrare salariat vicentiu69 vicentiu69 Buna ziua, Vreau sa va prezint o speta, cred eu interesanta si cred destul de rara in societatea noastra actuala. La nivelul unei intreprinderi s-a efectuat ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea hotararii judecatoresti de reintegrare ContSters250888 ContSters250888 Buna ziua. Am si eu o intrebare: atunci cand un cetatean are o hotarare definitiva si executorie, reintegrarea se face pe acelas contract individual de munca ... (vezi toată discuția)