avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... PFA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

PFA

Buna seara,
Intrebarea mea este ce se intampla in momentul in care nu mai platesti impozitul de 16 % catre stat?Ce repercursiuni sunt avand in vedere pozitia unui PFA de exemplu?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 23:53, 15 Ianuarie 2010
De evaziune fiscala ati auzit?
Legea nr. 241/2005 pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale
Pai daca nu platiti impozitul , in cazul in care sunteti PFA raspuneti pentru obligatiile fiscale cu averea personala .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repercursiunile unei plangeri penale asupra persoanelor juridice menna menna Buna seara Va rog sa-mi spuneti ce repercursiuni pot fi in urma unei plangeri penale inaintata de Finante pt o firma care are datorii la stat? Pe cine ... (vezi toată discuția)
Facturi emise phasiphae phasiphae doresc sa stiu care este raspunderea unei firme care emite facturi unor clienti care isi declara o firma si un cod fiscal care nu exista pt a putea arunca ... (vezi toată discuția)
Evaziunea fiscala dulshe dulshe care sunt legile speciale pentru evaziune fiscala? (vezi toată discuția)