avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara Tata a avut o datorie la fostul Romtelecom ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara Tata a avut o datorie la fostul Romtelecom care a ...

Buna seara
Tata a avut o datorie la fostul Romtelecom care a fost preluată de către o firmă de recuperare...acum firma de recuperare mă tot somează însă tatăl a decedat dar eu fiind fiul am făcut succesiunea după el...in cazul in care mă va da în judecată pot cere prescrierea datoria fiind de 12 ani.
Sau daca a decedat și am moștenit și datoria nu pot cere eu că fiu prescrierea ei
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Chiriasii nu au platit facturile iar titularul de contract a decedat cristina sandu cristina sandu Am urmatoarea speta si as avea nevoie de ajutor. Bunica prietenei mele a decedat anul acesta si inca nu a deschis succesiunea. Pana la data decesului batrana ... (vezi toată discuția)
Mostenire marianapohrib marianapohrib Buna ziua. Am avut o casnicie de 12 ani de unde a rezultat un fiu care are acum 21 de ani si e student anul 2. Fostul meu sot a decedat de curand. Din partea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in cazul unei succesiuni aproape succesive, decesul ... Bianca_Livia Bianca_Livia Buna ziua, in cazul unei succesiuni aproape succesive, decesul fiului, decesul mamei, fiul necasatorit si fara copii, mama divortata de tatal fiului de multi ... (vezi toată discuția)