avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua,as dori sa stiu daca pot dezmembra un teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua,as dori sa stiu daca pot dezmembra un teren de 5000 ...

Buna ziua,as dori sa stiu daca pot dezmembra un teren de 5000 mp in 6 loturi.la primarie imi spun ca pot face doar 3 loturi momentan anul acesta si anul urmator alte 3 loturi.initial terenul a fost dezmenbrat in 3 loturi de 800 mp,5000 mp si ,3000 .mp.Care este legea provind dezmembrarea unui teren.

Alte discuții în legătură

Dezlipire teren intravilan Marinică Lixandru Marinică Lixandru Bună ziua! Am dezlipit un teren intravilan în 2 loturi, și notarul mi-a cerut Certificat de Urbanism pentru dezmembrare. Acum pot să mai dezlipesc lotul ... (vezi toată discuția)
Problema cu primaria BAndreeaElena BAndreeaElena Buna ziua. Am si eu o mare problema. Anul trecut prin iarna am facut cadastru si intabulare la un teren extravilan dupa care am dezmembrat terenul in 2 loturi: ... (vezi toată discuția)
Partaj, intabulare claudyta claudyta buna ziua .am si eu o problema .sint divortata si impreuna cu fostul sot am avut 5000 m patrati pamant.in timpul casatoriei am vandut 2000 m.au mai ramas 3000 ... (vezi toată discuția)