avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Amenda contract salubritate sectorul 2
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Amenda contract salubritate sectorul 2

Buna ziua

Locuiesc in sectorul 2, dar (inca) nu am incheiat contract de salubritate. Ca atare platesc taxa majorata de 21 de lei, ceea ce e in regula, cel putin [pe moment.
De curind am primit o somatie (care este foarte dubioasa ea insasi dar deocamdata nu intru in asta) cum ca daca nu inchei contractul platesc amenda.
As vrea sa va intreb daca pot fi intr-adevar amendat odata ce platesc totusi taxa. Mi s-ar parea normal sa nu se poata, nu l-am auzit pe dl. primar niciodata mentionind asa ceva ci doar plata taxei. (Am verificat la politia locala, de la care am primit somatia, si mi-au raspuns ca e autentica si intr-adevar ei au dat-o, desi dupa cum arata putea fi si falsa).

Multumesc pentru timpul acordat
V. Simionescu
Ultima modificare: Miercuri, 11 Mai 2022
VSim, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua! doresc să intru in posesia certificatului fiscal ... ButAlina ButAlina Buna ziua! Doresc să.intru in posesia certificatului fiscal emis de către Dgitl sector 4, însă aceștia refuza să-l elibereze întrucât îmi.solicita ... (vezi toată discuția)
Taxa salubritate - declarare intarziata Popescoo Popescoo Bună ziua! Avem un bebe născut în ianuarie 2020. Plătim întreținere pentru bebe din februarie 2020 dar efectiv am uitat notificarea primăriei ... (vezi toată discuția)
Taxa gunoi Crystyna86 Crystyna86 Buna ziua , am si eu o nelamurire , la tabelul unde se afiseaza plata la intretinere a aparut o instiintare cum ca am avea de plata o taxa de habitat . Cand am ... (vezi toată discuția)