avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua.Intampin o problema.In urma unui proces am ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua.Intampin o problema.In urma unui proces am castigat ...

Buna ziua.Intampin o problema.In urma unui proces am castigat salariile in perioada ultimilor 2 ani inaintea nasterii copilului.salariile au fost supuse impozitului.Am solicitat la Ajpis recalcularea indemnizatiei si mi s-a zis ca nu se poate deoarece impozitul a fost platit dupa nasterea copilului,chiar daca a fost pentru perioada anterioara nasterii.Nu mi se pare corect avand in vedere ca in acea perioada am beneficiat de somaj si mi s-a cerut returnarea lui cu dobanda si penalizare.Exista vreo cale legala de a actiona in instanta?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:41, 12 Mai 2022
Da, sa contestați decizia de respingere a AJPIS în instanță.
Multumesc.Exista sanse de recalculare?

Cornel Vasile a scris:

Da, sa contestați decizia de respingere a AJPIS în instanță.

Nu am cunoștințe de astfel de cazuri...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil INDEMNIZATIECC INDEMNIZATIECC Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: Am nascut in luna IANUARIE 2012, si in martie am depus actele pentru indemnizatie de crestere copil (n-am primit nici un ... (vezi toată discuția)
Acordare drept crestere copil Doru2 Doru2 Va rog sa ma ajutati la urmatoarea intrebare.Am fost in Somaj,mi-am suspendat veniturile din Somaj si am intrat in Crestere copil,iar sotia mea a beneficiat de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil claunan claunan Buna ziua am depus o cerere pentru acordarea icc iar Ajpis mi/a respins cererea . Am parcurs procedura prealabila si am actionat in judecata aceasta ... (vezi toată discuția)