avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Iesire din indiviziune Cum pot iesi din indiviziune, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Iesire din indiviziune Cum pot iesi din indiviziune, daca in ...

Iesire din indiviziune
Cum pot iesi din indiviziune, daca in contractul de vanzare cumparare este specificat cota indiviza 1300 din 6000mp,iar pe restul terenului sunt 2 proprietari (unul cu act de vanzare cumparare pentru 1500mp+chitante de mana 500mp si 700mp si unul cu o hotarare judecatoreasca de 1300mp dupa o chitanta de mana in care nu mai este specificat cota indiviza+chitante de mana 700mp,200mp.)

Alte discuții în legătură

Vanzare teren+constructie in indiviziune cu conventie de partaj. alexandrunae alexandrunae Buna seara, Teren+constructie cu 2 proprietari in indiviziune, teren intravilan 680mp. In hotararea judecatoreasca ce tine loc de act de proprietate nu ... (vezi toată discuția)
Teren cumparat cu chitanta de mana prescriere sau ? mimi000 mimi000 Am cumparat de trei ani un teren cu chitanta de mana autentificata la notarsi nu are un termen specificat pentru intocmire de act autentic, de la cineva care ... (vezi toată discuția)
Prevederi legate de vânzarea bunurilor în proprietate comunã Daniel09 Daniel09 As dori un sfat in legatura cu vanzarea unui teren in proprietate comuna. Suntem 6 co-proprietari ai unui teren intravilan pe care se afla o casa veche in ... (vezi toată discuția)