avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire cont bancar pentru amenda nepurtare masca. Am ...
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire cont bancar pentru amenda nepurtare masca. Am primit ...

Poprire cont bancar pentru amenda nepurtare masca.

Am primit procesul verbal prin posta cu obligatia de plata a amenzii de 500 RON . Dupa primirea procesului, inainte de implinirea a 15 zile de la inmanarea procesului verbal am am achitat la trezorerie 250 RON , adica jumatate din suma.
Acum cateva zile am primit de la fisc instiintare de poprie pe contul din banca pentru plata a 250 RON datorati ( cealalta jumatate a amenzii ). Am mers la Fisc si am explicat ca plata a fost facuta la jumate conform specificatiilor din procesul verbal in termen de 15 zile de la inmanarea instiintarii ( data postei ) si ca s-a facut o eroare.
Am fost indrumat sa fac o cerere la registratura pentru regularizare insa termenul de solutionare este de 45 de zile. Intre timp termenul de contestare a popririi, doua saptamani de la instiintarea pantru poprire, se va scurge si contul bancar va ramane cu poprire mai apoi trebuind probabil sa mi se impute si penalitati. Ma puteti sfatui va rog care e cel mai eficient mod in care pot proceda fara a apela la serviciile specializate ale unui avocat care cel mai probabil costa mai mult decat suma de plata nejustificat solicitata de catre fisc (250 RON ). Multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in perioada starii de urgenta, fiind prezent in masina ... criss_sail criss_sail Poprire cont bancar pentru amenda nepurtare masca. Buna ziua, In perioada starii de urgenta, fiind prezent in masina unui apropiat, masina trasa pe ... (vezi toată discuția)
Poprire cont pt amenzi circulatie Robert1804 Robert1804 Buna ziua, Incepand cu anul 2018, figurez in evidenta primariei cu amenzi de circulatie neplatite. in data de 07.02.2022 am primit o somatie referitoare la ... (vezi toată discuția)
Amenda covid Cosmin@ Cosmin@ Dacă am fost prins de poliție și nu mi-au dat nimic să semnez poate să imi vină amenda acasă? Pentru covid (vezi toată discuția)