avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Lucrez ca registrator medical intr-un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Lucrez ca registrator medical intr-un spital judetean,policlinica.Atributia ...

Buna ziua.
Lucrez ca registrator medical intr-un spital judetean,policlinica.Atributia mea este de a raspunde la un telefon mobil si fix pentru a face programari in format electronic pentru toate cabinetele din ambulatoriu(25 cab),plus programari RMN,CT,plus pacientii care vin sa se programeze fizic,face to face.Mentionez ca nu beneficiez de niciun spor,tinand cont ca stau numai cu telefonul la ureche si in fata calculatorului.Exista o baza legala prin care sa cer acordarea unui spor?Lucrez de L-V,de la 8-16.
Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 11 Mai 2022
Ion88, utilizator

Alte discuții în legătură

Demisie semnata in alb mika1225 mika1225 Buna ziua,in urma cu 1 an zi 7 luni am gasit un cabinet stomatologic de inchiriat.Propietarii au plecat in strainatate sa lucreze ,tot ca medici ... (vezi toată discuția)
Operatie in strainatate batrix batrix Buna ziua Va rog sa ma indrumati cu sfaturi pentru urmatorul caz . Am 40 de ani si din vara, am tot simtit ca obosesc la orice fleac, ca nu am chef de ... (vezi toată discuția)
Cerere de demisie eoliviana eoliviana buna ziua. tocmai mi-am depus demisia la firma in care lucrez si ideea este ca eu nu mi-am luat nicio zi de concediu si acum as vrea sa stiu dc aceste zile ... (vezi toată discuția)