avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna dimineta! Intrebarea referitoare la recemsamantul ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna dimineta! Intrebarea referitoare la recemsamantul populatiei. ...

Buna dimineata!
Intrebarea referitoare la recensamantul populatiei.
- Alesii locali ( exemplu viceprimarul ), functionarii publici si personalul contractual din cadrul primariei pot participa la recensamantul populatiei?(avand in vedere ca se intocmeste contract de prestari de serviciu intre recenzor si primarie, iar normal activitatea se desfasoara pe parcursul orelor de serviciu ( cel putin 8 ore zilnic) si in spatiile speciale puse la dispozitie de aceasta, pentru recenzorii ARA.)
Intrebarea face referire atat la incopatibilate si/sau conflict de interese, precum si la eventuale sanctiuni din partea ITM-ului.
Ultima modificare: Joi, 12 Mai 2022
DANYDANA65, utilizator
Să participe, în ce sens? Au obligația să se recenzeze, ca orice altă persoană, însă nu pot face treaba recenzorilor.
Să participe ca recenzori ARA sau recenzor de teren, situație care implica mai multe, dintre care încheierea unui contract de prestări servicii cu primăria și justificarea suprapuneri timpului de muncă de la funcția de bază peste cel de recenzor (nu poți fi și la munca și la recensământ în același timp).
Ultima modificare: Luni, 16 Mai 2022
DANYDANA65, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recensamant 2011: voi fi amendat daca am lapsus? cum sunt recenzati romanii stabiliti in strainatate? ce dovada am ca am fost recenzat? VapAndrei VapAndrei Buna Ziua, As dori sa stiu daca la recensamantul care a inceput astazi, institutiile statului ar avea baza legala de a ma amenda cand nu imi voi aminti ... (vezi toată discuția)
Pontaj vicsilron vicsilron Buna ziua, Revin cu urmatoarea intrebare. O angajata din cadrul societatii x s.r.l., a absentat de la munca deoarece s-a inscris ca recenzor in cadrul ... (vezi toată discuția)
Recenzor sau somer? dreptaciul dreptaciul In cazul in care un somer este acceptat sa fie recenzor pt recensamantul de anul acesta,conform celor scrise in presa se vor lucra 12 zile ,cca 12 ore/zi pt ... (vezi toată discuția)