avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pontaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pontaj

Buna ziua,
Revin cu urmatoarea intrebare. O angajata din cadrul societatii x s.r.l., a absentat de la munca deoarece s-a inscris ca recenzor in cadrul recensamantului. Cu ce articol o voi suspenda eu in aceasta situatie, de la sc x s.r.l.??
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 12:54, 2 Noiembrie 2011
Acordul partilor,art.54 Codul Muncii,interese personale.
Daca a depus cerere de concediu fara plata se suspenda cim cu art. 54.
nu a depus nici o cerere, ci a adus o adeverinta de la primarie precum ca a fost recenzor. in cazul asta va face cerere pentru concediu fara salariu?
dar de ce nu a facut cerere pentru concediu sau nu mai are dreptul?
vicsilron a scris:

nu a depus nici o cerere, ci a adus o adeverinta de la primarie precum ca a fost recenzor. in cazul asta va face cerere pentru concediu fara salariu?

Probabil ca a anuntat totusi ca va face parte din comisia de recenzori,deci a avut si acordul dvs.de a absenta motivat de la serviciu.Poate face cerere de cfp pt. aceasta perioada,caz in care ii veti suspenda cim ul,cu art.54Codul Muncii,sau daca nu ,pe baza adeverintei o veti ponta ca absent motivat si nu o veti plati .

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata motivat sau absenta motivata neplatita cristinamadalina cristinamadalina Buna ziua! Va rog sa imi spuneti care ar fi varianta corecta din punct de vedere legal si contabil, pentru un angajator, in urmatoarea situatie : un angajat ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate anymaryh anymaryh Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, in cazul in care un salariat solicita 15-20 zile concediu fara plata pt probleme personae, trebuie sa-i fac suspendarea ... (vezi toată discuția)
Concedii fara plata eujad eujad societatea , pentru a evita dispoznibilizari , cere salariatilor sa isi faca cereri de concediu fara plata pentru 10 zile. dupa care, daca situatiua nu se ... (vezi toată discuția)