Buna ziua,
Am si eu o intrebare, va rog. Parintii tatalui meu au incheiat in timpul vietii un contract de intretinere cu uzufruct viager cu cei 3 copii. (Tatal meu si cei 2 frati). Ulterior, unul dintre frati a decedat. Dupa decesul lui, sotia lui si copiii nu au mai tinut legatura cu bunicii mei, in sensul ca nu au contribuit cu nimic la intretinerea lor. Intre timp, au decedat si ambii bunici si acum tatal meu si fratele lui vor sa vanda casa in care au locuit bunicii. Sotia fratelui decedat isi cere partea. Intrebarea mea este: se poate exclude din contract aceasta daca nu a respectat clauzele? Se poate dovedi cu martori, facturi, chitante, etc ca doar tatal meu si fratele lui s au ocupat de bunici.
Multumesc anticipat!
Doar în instanță.
Asa...dacă nu si-au executat obligația de întreținere, bunicii erau cei care trebuiau sa clarifice lucrurile.
Dacă ei nu ai spus nimic, pana la proba contrară, se considera ca întreținerea a fost prestata.
Mostenire
monica_elena
Bunica mea a avut trei copii. O sora mai mare, care a murit acum un an, mama si un frate, care traiesc.
Bunica este unic proprietar, bunicul meu este mort ... (vezi toată discuția)