avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Suspendare CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Suspendare CIM

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o nelamurire: am un salariat care a beneficiat de CM pe o perioada de 6 luni din cauza unui accident. Din data de 26.04.2022 nu a mai primit medical, dosarul sau a fost trimis la comisie la Bucuresti si asteapta raspuns. Intrebarea mea este daca pe perioada cat asteapata raspuns, ii pot suspenda contractul si cu ce articol? Precizez ca omul nu poate presta munca, se deplaseaza cu carje. Multumesc anticipat
Ultima modificare: Joi, 12 Mai 2022
iacob78, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:33, 12 Mai 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa depună cerere de CFS...art.54 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raportare revisal - suspendare cim SfetcuArabela SfetcuArabela Buna ziua, In HG 500/2011 lit.h) perioada si cauzele de suspendare a CIM, cu exceptia cazurilor de suspendare in baza concediilor medicale, nu este ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata NNorbert NNorbert Buna ziua Un angajat a depus o cerere, si-a solicitat un concediu fara plata, pentru rezolvarea unor situatii personale. Cu ce articol se desface ... (vezi toată discuția)
Revisal - concediu fara plata - suspendare cim noiembriesm noiembriesm Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti care este parerea dvs privind urmatoarea situatie. Un salariat este in concediu fara plata de 10 zile. In situatia data cim ... (vezi toată discuția)