avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna. O cunostinta era parcat cu masina si a baut bere ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna. O cunostinta era parcat cu masina si a baut bere dupa ce ...

Buna. O cunostinta era parcat cu masina si a baut bere dupa ce a parcat iar cheile erau scoase din contact, timp in care a oprit un echipaj de politie si a fost testat, repet, fara ca macar sa fie in masina si pregatit de plecare cand a oprit echipajul. In ciuda acestui lucru, a fost test si gasit cu 0,11 si i s-a suspendat permisul pe 90 zile si a primit 20 puncte de penalizare. a facut contestatie in instanta insa ramane cu permisul suspendat dar i s-au redus punctele de penalizare de la 20 la 9. este legal? are sens sa faca contestatie?
Se poate contesta in termen de 15 zile de la comunicarea procesului verbal, la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contravenția.

Daca apreciati ca subzista incalcari ale normelor, dacă are posibilitatea de a demonstra susținerile lui (martori, camere video în zona, etc.), nu este exclusă o soluție favorabilă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

0,11 mg/l in aer expirat crugger crugger Va rog sa ma sfatuiti! Ieri am consumat o bere apoi am plecat cu masina spre casa (2 km), la jumatatea drumului... surpriza ma intalnesc cu un echipaj al ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat germania Alemoto112 Alemoto112 Buna seara. Ieri am plecat de la muncă mai devreme (eu,soțul care este si șoferul și persoana in cauza si 2 colegi),pe unul din ei i am dus acasă, ... (vezi toată discuția)
Contestatie permis retinut Radu110291 Radu110291 Buna am si eu nevoie de un sfat..... in data de 27.08.2014 am fost oprit de un echipaj cu MCV de politie,care m-a surprins cu 107km/H in localitate ,mi-a fost ... (vezi toată discuția)