avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna seara. O societate comerciala care are un ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna seara. O societate comerciala care are un contract de concesiune ...

Buna seara.
O societate comerciala care are un contract de concesiune pe un spatiu, poate incheia un contract de comodat pe spatiul respectiv cu o persoana fizica (administrator/asociat) pentru desfasurarea de activitati administrative/logistica ?
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 09:17, 13 Mai 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde ce scrie în contractul de concesiune. Concedentul (proprietarul) trebuie să-și dea acordul pentru încheierea unui contract de comodat. Dar, și aici apare problema că în situația în care își dă acordul pentru comodat, atunci concesiunea își pierde din caracterul său juridic inițial. În concluzie, eu nu recomand o astfel de operațiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate incheia un contract de comodat? cm2022 cm2022 Buna seara. O societate comerciala care are un contract de concesiune pe un spatiu, poate incheia un contract de comodat pe spatiul respectiv cu o persoana ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat sau inchiriere madalinap80 madalinap80 Buna ziua O pers juridica are in folosinta, cu un contract de comodat, de la o pers fizica, un spatiu comercial. Pers juridica doreste sa dea o parte din ... (vezi toată discuția)
Preluare folosinta imobil aflat sub contract de comodat calexh calexh Buna ziua, Sub ce forma juridica care nu implica plata unei chirii se poate incheia un contract intre SC si beneficiarul unui contract de comodat de spatiu ... (vezi toată discuția)