avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Daca semnez cererea de demisie la zi, fara ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Daca semnez cererea de demisie la zi, fara preaviz, ...

Buna ziua.
Daca semnez cererea de demisie la zi, fara preaviz, mi se va plati salariul până în ultima zi de munca?
Mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 13 Mai 2022
Elena Andreea, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:43, 13 Mai 2022
demisie la zi, fara preaviz ..nu exista in Codul Muncii.

Fie solicitati incetarea c.i.m. cu acordul partilor , fie prin demisie ...... demisia poate fi cu sau fara preaviz.... angajatorul este obligat sa va plateasca drepturile salariale aferente pana la data incetarii c.i.m. la data stabilita in c.i.m. pentru plata salariului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare la zi daca am clauza de preaviz in contract MateIonut MateIonut Buna ziua, Mama mea lucreaza ca vanzatoare intr-un magazin si ar vrea sa plece. In contract are mentionat faptul ca, in cazul demisiei, trebuie sa respecte ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz. ma obliga la respectarea lui altfel nu primesc banii pt zilele muncite? elisa_elisa elisa_elisa dak imi dau demisia fara preaviz,imi primesc toti banii pt zilele lucrate si pt zilele de concediu?mentionez k doresc sa incetez activitatea pe data de ... (vezi toată discuția)