avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Petrecere publica cu spatiu inchiriat
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Petrecere publica cu spatiu inchiriat

Buna ziua!

Doresc sa inchiriez un spatiu si sa tin o petrecere publica cu intrare contra cost (as vrea sa organizez tot; sa aduc dj, sunet, barmani, bautura, paza, persoane pentru acces). Mai exact ce autorizatii am nevoie? Sau daca trebuie sa le aiba locul pe care doresc sa il inchiriez? Sau daca cunoasteti orice alte probleme posibilie?

Intentionez sa deschid un S.R.L pentru aceast eveniment, ar trebui sa ma uit dupa ceva specific in proces?

Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 13 Mai 2022
adelin.nedelcu, utilizator

Alte discuții în legătură

Pot sa inchiriez spatiu comercial ca si persoana fizica pentru petreceri? beasan beasan Buna ziua Rog ajutor intr-o problema Sunt persoana fizica si am un spatiu comercial pentru inchiriere. Cam de 4luni am renuntat la un client, care avea ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa platesc drepturi de autor si daca inchiriez doar sala pentru evenimente? beasan beasan Trebuie sa platesc drepturi de autor si daca inchiriez doar sala pentru evenimente?Eu utilez sala cu mese,scaune,boxe etc pentru petreceri,nunti,botezuri ,iar ... (vezi toată discuția)
Privarea unui spatiu inchiriat (restaurant , etc) tonyblair tonyblair Mai pe scurt doresc sa inchiriez un spatiu pentru o petrecere \"privata\" , in care invit prietenii. Pe langa asta doresc sa aduc si un DJ , mi sa spus ca ... (vezi toată discuția)