avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contor pasant gaze.Am inteles ca nu se mai pot monta ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contor pasant gaze.Am inteles ca nu se mai pot monta in apartamente.Intrebarea ...

Contor pasant gaze.Am inteles ca nu se mai pot monta in apartamente.Intrebarea mea este:Daca aceste contoare nu se mai pot monta mai este legal ca cei care au puse deja sa dea consumul respectiv si la ceilalti sa fie plaitit restul per persoana?Ideea e ca vreau sa ma alatur majoritatii si sa montez contor,dar nu se mai poate.Problema e ca sunt convins ca cei care au montate aceste contoare nu dau consumul corect.Mi se pare foarte mult sa se repartizeze dupa calculul celor care au contoare si de 5 ori mai mult consum decat cel mai mare consum "inregistrat"de catre cei cu contoare.
Ultima modificare: Vineri, 13 Mai 2022
misu77, utilizator
Cel mai recent răspuns: misu77 , utilizator 17:43, 16 Mai 2022
Nici un sfat/raspuns la cele de mai sus?Am inteles de la o firma de instalatii autorizata ANRE ca ar fi avut o interventie de demontare a acestor contoare intr-un bloc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constatare consum de apa rece necontorizat (furt) StRotaru StRotaru Asociația de proprietari la care sunt administrator este titular de branșament APA NOVA. Astfel pe baza citirilor contoarelor pasante existente eu împart ... (vezi toată discuția)
Diferente intre total contoare pasante de gaze si contor de bransament LocatarB LocatarB Intr-un bloc cu 44 apartamente, 41 de apartamente au contoare pasante de gaze. In fiecare luna intre totalul contoarelor pasante de gaze si contorul de ... (vezi toată discuția)
Calcul consum de gaze florentinazara florentinazara Buna ziua, Sunt presedintele unei asociatii de proprietari și doresc să știu dacă este legal ca proprietarii de apartamente care nu au contoar de ... (vezi toată discuția)