avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Conform prevederilor art.30, alin.(1) din ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Conform prevederilor art.30, alin.(1) din Ordonanta ...

Buna ziua,

Conform prevederilor art.30, alin.(1) din Ordonanta Guvernului nr.6/2007 referitor la concediul de studii CU PLATA, se poate solicita doar pentru 10 zile lucratoare?
Daca depaseste numarul de zile, atunci se solicita concediul de studii fara plata?
Lucrez la stat. Am nevoie pentru sustinerea examenului de disertatie,

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:48, 14 Mai 2022
Funcţionarii publici care îşi continua studiile în vederea promovării în clasa beneficiază de concedii de studii potrivit legii. În cazul în care conducătorul autorităţii sau instituţiei publice apreciază că studiile sunt utile autorităţii sau instituţiei publice în care funcţionarul public îşi desfăşoară activitatea, pe perioada concediului de studii acordat, în limita a 30 de zile lucrătoare anual din acesta, funcţionarului public respectiv i se plătesc salariul de bază corespunzător funcţiei publice deţinute şi, după caz, sporul de vechime.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dreptul la concedii pentru studiu si examene? layla007us layla007us Buna ziua! Sunt angajata la stat, functionar public, si as vrea sa incep o postliceala sanitara, fortata de imprejurimi. Intrebarea mea este daca am dreptul ... (vezi toată discuția)
Concediu de studiu ionelamunteanu ionelamunteanu Buna ziua ,as dori sa stiu daca un functionar public angajat la o primarie poate sa beneficieze de concediu de studiu pe perioada sesiunii si a sustinerii ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru studii vasilica53 vasilica53 sunt functionar public la o primarie si am terminat anul acesta fac.de manag.Brasov ID in cadrul Universitatii Spiru Haret,am solicitat ce le 10 zile de ... (vezi toată discuția)