avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Victima intr-o toaleta publica. Poze sau filmare in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Victima intr-o toaleta publica. Poze sau filmare in cabina toaletei. ...

Victima intr-o toaleta publica. Poze sau filmare in cabina unei toalete din incinta unui camin studentesc. Ce as putea daca este posibil sa nu existe camere de supraveghere? Va rog, ajutor!
Ultima modificare: Vineri, 13 Mai 2022
ioana20200, utilizator
Cel mai recent răspuns: ioana20200 , utilizator 12:12, 14 Mai 2022
Nu se intelege nimic din intrebarea dvs.!!!!

" ce as putea daca este posibil sa nu existe...." ???????
lipseste ceva de aici?!?!? Exact subiectul!!!
Am fost filmata/pozata de cineva pe ascuns in baia caminului și apoi a fugit. Nu am aflat cine e. Totul s-a întâmplat vineri pe la ora 4 după amiază, era deja în cabină și aștepta, zic asta pentru ca nu a scos un sunet cât am folosit baia, după l-am observat cu telefonul îndreptat de sus în jos. Cât am fugit in cameră după cineva ca sa ma ajute ca m-am speriat de ce se putea mai rau, a scăpat foarte rapid, l-am căutat dar degeaba, ori era pe palier ori a fugit pe scările de incendiu..
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Mai 2022
ioana20200, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost filmata/pozata de cineva pe ascuns in baia caminului. ... ioana20200 ioana20200 Am fost filmata/pozata de cineva pe ascuns in baia caminului. Totul s-a întâmplat intr-o vineri pe la ora 4 după amiază, era deja în cabină și ... (vezi toată discuția)
Consecinte furt calificat prima abatere Lupix Lupix Buna ziua, acum aproape 4 luni am furat dintr-un club o poseta (beat fiind) si am mers la toaleta cu aceasta aruncand-o in cosul de gunoi. Am fost surprins pe ... (vezi toată discuția)
Am voie sa filmez un angajat al unui magazin fara acordul lui? stf_vlad stf_vlad Buna ziua! Am sa expun pe scurt o intamplare si as vrea un punct de vedere pentru a nu incalca codul civil sau penal. Am fost la un magazin in mall am gasit ... (vezi toată discuția)