avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Promisiune bilaterală de vânzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Promisiune bilaterală de vânzare cumparare

Buna ziua,acum un an am făcut o promisiune bilaterală de vânzare cumpărare pentru o garsoniera ,Am achitat suma integrala ,blocul fiind gata in proporție de 90 %.De atunci nu sa mai lucrat la bloc,termenul de finalizare fiind amânat de trei ori.Ultimul termen fiind decembrie 2022..Ce pot face pentru a-mi recupera banii ,ce soluții sunt ,in afara de soluția amiabila ,pentru că aceasta se pare că nu mai este de actualitate.Multimesc anticipat
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Mai 2022
Mariusgil, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mariusgil , utilizator 06:41, 15 Mai 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Este trecut în cartea funciară..Întrebarea era,ce trebuie sa fac in continuare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire dublu avans Daniela iatan Daniela iatan Am încheiat o promisiune bilaterală de vanzare cumpărare pt o garsoniera prin care dezvoltatorul se angajează să încheie contractul de vanzare până la ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare-cumparare cu plata a 90% din suma euvictoria euvictoria Buna ziua, Pe data de 1 iulie voi incheia un antecontract de vanzare-cumparare la un notariat agreat de dezvoltator, pentru un apartament in Bucuresti.Pentru ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata si la multi ani 2022. numele meu este andrei gabriel ... Andrei I. Gabriel I.I. Andrei I. Gabriel I.I. Buna dimineata si la multi ani 2022. Numele meu este Andrei Gabriel iar la inceputul anului 2021 am achitat in vederea achizitionarii unei garsoniere suma de ... (vezi toată discuția)