avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Doresc sa imi echivalez studiile universitare /sa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Doresc sa imi echivalez studiile universitare /sa recunosc diploma ...

Doresc sa imi echivalez studiile universitare /sa recunosc diploma de licenta din Romania in Portugalia. Si nu stiu daca trebuie sa incadrez diploma de licenta in perioada pre-bologna sau post- bologna. Am Absolvit Facultatea de Litere in anul 2003. Care este categoria potrivita si care e diferenta ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:48, 16 Mai 2022
Pre-Bologna. Diplomele absolvenților de învățământ superior sunt recunoscute și oferă drepturi în condițiile stabilite de legislația în vigoare la data obținerii actului de finalizare a studiilor.

Diplomele absolvenților de învățământ superior cu durata de 5-6 ani sunt de drept echivalente cu diplomele de master.
Ultima modificare: Luni, 16 Mai 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echivalare master ContSters241292 ContSters241292 În 1989 am absolvit facultatea de matematica-fizica, de 3 ani, cu diploma de stat. În perioada 2003-2006 am continuat studiile, deci am facut diferentele, ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta dintre studii superioare si ssd cocuta1973 cocuta1973 Buna ziua, As dori si eu parerea dumneavoastra cu privire la diferenta dintre studiile superioare si SSD (studii scurta durata). Se face cumva vreo referire ... (vezi toată discuția)
Echivalare diplome de studii superioare, pentru absolventii din 1989 sau 1990 meteaaurelia meteaaurelia Studiile de lunga durata de pe vremea comunista cu ce sunt echivalente in anul 2010? Daca o persoana care este absolventa a Institutului Politehnic Cluj,5 ... (vezi toată discuția)