avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Daca doresc sa semnez cererea de preaviz ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Daca doresc sa semnez cererea de preaviz mai am posibilitatea ...

Buna ziua.
Daca doresc sa semnez cererea de preaviz mai am posibilitatea unui credit bancar?
Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:38, 16 Mai 2022
Probabil ca da, preavizul dureaza ceva timp ...
Ultima modificare: Luni, 16 Mai 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptia executarii pedepsei - conducere fara permis snacke snacke Buna ziua. As mai dori o lamurire. Deci , mandatul a fost pus in aplicare de autoritatile Italiene iar urmaritul a fost retinut timp de 3 zile pentru ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii pfa andrei2707 andrei2707 Buna ziua, Am prestart servicii IT la o companie din afara tarii. Ei nu au avut un contract si au tot lungit perioada de semnare. A trecut aproape 1 an de ... (vezi toată discuția)
care este procedura de achiziționare a unui apartament ipotecat, și cât poate dura? Buna seara,doresc achiziționarea unui apartament care este ipotecar in franci elvetieni.Am hotarat cu proprietarul sa achit întreaga sumă si am demarat ... (vezi toată discuția)