avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tichete de vacanta 2020; 2021. In perioada 2015-2021 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tichete de vacanta 2020; 2021. In perioada 2015-2021 am fost angajata in sistemul sanitar bugetar.la ...

in perioada 2015-2021 am fost angajata in sistemul sanitar bugetar.la 1 sept 2021, am plecat in sistemul sanitar privat cu alta functie. Pot beneficia de tichetele de vacanta aferente perioadei ianuarie-august 2021? Daca 'da', cum imi pot achita impozitul datorat pe aceste tichete? multumesc, zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:37, 16 Mai 2022
Retroactiv, nu cred ca se mai poate .... suntem in 2022.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ma numesc mailat ramona si sunt angajata din 05..2021 ... Mailat ramona Mailat ramona Buna ziua ma numesc mailat ramona si sunt angajata din 05..2021 si sunt insarcinata in luna a 3 am mai lucrat din 9septembrie pana in 7 ianuarie pot intra in ... (vezi toată discuția)
Tihete vacanta - prelungire crearesiteweb crearesiteweb Buna, Parintii mei au iesit la pensie din luna februarie, tichetele le au de anul trecut si vor expira anul acesta in luna iunie. Daca ei nu mai lucreaza, ... (vezi toată discuția)
Bun[, asociatia noastra are ]n executare o hotararea civila prin ... flo8989 flo8989 Bună, Asociatia noastra are în executare o Hotararea civila prin care obliga paratul să plătească contravaloarea cotelor restante la întreținere pentru ... (vezi toată discuția)