avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum pot sa obtin o factura fiscala intocmita de un SRL ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum pot sa obtin o factura fiscala intocmita de un SRL (dezvoltator) ...

Cum pot sa obtin o factura fiscala intocmita de un SRL (dezvoltator) acum 10 ani? Mentioinez ca factura s-a pierdut iar eu sunt actualul proprietar al bunului ( apartament ). Am contract de VC dar am nevoie de factura. Mentionez ca intre SRL si mine au mai fost inca 4-5 proprietari. Dezvoltatorul refuza sa mi-o predea pe motiv ca "a pierdut-o". Ce este de facut in acest caz? Se poate face o cerere catre ANAF sau alt organ pentru a optine o copie a facturii?
Ultima modificare: Luni, 16 Mai 2022
darkynok, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:12, 17 Mai 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Notificati oficial dezvoltatorul cu obligatia emiterii facturii -sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punere in functiune lift bloc nou NicoletaLazar NicoletaLazar Buna ziua! Am cumparat anul trecut un apartament intr-un bloc nou. Imobilul are 5 etaje + mansarda. Ultimele trei sunt trecute in acte 4E+EM+M. In oferta de ... (vezi toată discuția)
Dezvoltatorul refuza sa faca reparatii in garantie 13dani 13dani Dezvoltatorul unui bloc de locuinte ignora mesajele de la proprietari si de la asociatia de proprietari despre crapaturi (in apartament si la fatada blocului) ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal MihaiDG MihaiDG Bună ziua. Am cumparat un autoturism, am făcut act de vanzare-cumparare, dar fostul proprietar refuză să îmi dea certificatul fiscal. Ms tot amână de ... (vezi toată discuția)